BEdankt voor uw aanvraag

Wij sturen u graag onze brochure toe!

Close
Direct contact? 0548 - 513053

Een schone werkplek

Kantoren schoonmaken

Het schoonmaken van kantoren is van groot belang voor uw organisatie. Want werken in een schone en nette werkomgeving is prettig, zorgt voor een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Kortom, een zaak voor professionals.

Referenties:

Kantoorschoonmaak is dan ook al jaren een van de hoofdactiviteiten van Mensink. Tijdens een kennismakingsgesprek met onze manager inventariseert deze uw wensen, bekijkt de schoon te maken ruimtes en komt met een advies. Wilt u dagelijkse of wekelijkse schoonmaak? Gaat het alleen om het schoonmaken van de kantoren of ook om bijvoorbeeld vloeronderhoud, glasbewassing of gevelreiniging?

Vanzelfsprekend komen onze medewerkers op vaste, afgesproken tijden. Zoals u dat het beste uitkomt. Bij Mensink werken we met eigen medewerkers en vaste inval krachten, zodat u zoveel mogelijk vertrouwde gezichten ziet. Meer weten over onze aanpak? Lees dan de ervaringen van onze opdrachtgevers.

Compleet pakket kantooronderhoud

Nog meer gemak? Laat dan het complete pakket kantooronderhoud, inclusief materialen aan ons over. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de inkoop en het aanvullen van toiletpapier, handdoeken, zeepdispensers, etc.

Wilt u uw kantoren professioneel laten schoonmaken? Wij geven u graag advies.
Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!
“We werken al jaren samen op basis van vertrouwen”
Herbert Dannenberg, Roosdom Tijhuis