BEdankt voor uw aanvraag

Wij sturen u graag onze brochure toe!

Close
Direct contact? 0548 - 513053


Kantoorschoonmaak en meer… al ruim 50 jaar

In 1962 begon B.D. Mensink een schoonmaakbedrijf en richtte zich vooral op kantoorschoonmaak. Aanvankelijk werkte hij vanuit huis, maar al snel breidde het bedrijf zich uit. Mensink werd een regionaal bekende schoonmaker, die zich vooral bezighield met glasbewassing en kantoorschoonmaak. In de loop der jaren werd de dienstverlening uitgebreid met o.a. gevelreiniging , opleveringsschoonmaak, hogedrukreiniging, etc. 

Facilitaire diensten

In 2000 namen zoon Gert en schoondochter Dinja de zaak over en groeide het bedrijf verder tot een organisatie die een totaalpakket aan facilitaire diensten biedt. Inmiddels zijn er ruim 75 medewerkers en is Mensink actief in zowel de regio Overijssel als daarbuiten. Mensink is VCA* en ISO9001-gecertificeerd.
 
Wat niet is veranderd is de persoonlijke aandacht voor de klanten. De huidige schaalgrootte maakt het mogelijk alle klanten persoonlijk te kennen en te bezoeken. 

Daarnaast is Mensink een no-nonsensebedrijf met korte lijnen en hardwerkende mensen. Mensink heeft een betrouwbaar en stabiel personeelsbestand dat regelmatig (bij)geschoold wordt. Daarnaast kiezen we per opdrachtgever zorgvuldig de mensen die bij dat bedrijf passen. Met vrijwel alle opdrachtgevers ontstaat zo dan ook een langdurige relatie. Of dat nu gaat om kantoorschoonmaak of de andere facilitaire diensten.
Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!
“Betrouwbaarheid. Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.”
Wim ter Steege, Reginox